Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Världens första bygginformationstjänst som verkligen kan skräddarsys?

Sverige Bygger lanserar inför Nordbygg-mässan 23-26 mars en ny version av sin onlinetjänst på sverigebygger.se. Nya Mitt SVERIGE BYGGER innehåller en rad nya möjligheter - bland annat Byggranking som tar fram de största och mest aktiva aktörerna inom ett visst område och en viss typ av byggnation. Tjänsten är troligen också den första bygginformationstjänsten i världen som verkligen kan skräddarsys.

"Den nya tjänsten är paketerad utifrån vår mission som är att göra det enkelt för våra kunder att dagligen ta rätt affärsbeslut, marknadsföra sig effektivt och hitta fler och bättre affärsmöjligheter" säger marknadschef Peter Åhs.

Under 2008-2009 lades mycket utveckling på vår informationsinsamling och vi byggde en ny plattform för våra uppgiftslämnare, byggprojektplatsen.se. "Den gör att vi kan erbjuda mer och bättre information och tillsammans med vår nya onlineversion kan vi nu erbjuda en helt ny upplevelse och betydligt mer än bara byggfakta" fortsätter produktchefen Per Svensk.

Mitt SVERIGE BYGGER är uppbyggt i moduler och möjliggör att varje användare själv kan välja vilka funktionsmoduler han/hon vill använda, dra, placera och släppa dem och på så vis skapa sin egen unika lösning, ungefär som man gör på iGoogle. Även innehållet skräddarsys per användare så att man har rätt information och får den vid rätt tidpunkt.

Mitt SVERIGE BYGGER inkluderar dessutom ett nytt beslutsstöd för kunderna. "I tjänsten Marknadsanalys finns en ny trend för byggstartsindex och redan innan lanseringen har nyheten testats på ett antal större kunder och tagits emot positivt" enligt affärsutvecklare Mats Olov Hildingsson.

Går det redan nu att säga något om försäljningen av nya Mitt SVERIGE BYGGER?

Ja - redan de första veckornas försäljning av nya Mitt SVERIGE BYGGER indikerar en succé. "Vi är Byggsveriges affärskälla och med den nya versionen säkerställer vi att vi kommer att vara det även i framtiden. Redan innan vi lanserade nyheten hade 30 av landets 40 största byggföretag valt våra tjänster" avslutar VD, Thomas Asplund.

Ämnen

Kategorier


MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet.

Din GO-TO GUY inom försäljning, marknadsföring, anbud, inköp och beslutsstöd. Du får tillgång till Nordens största projektdatabas och marknadsplattform med relaterade företag och beslutsfattare. Du kan nå, fråga och påverka dem via marknadens mest använda tjänster för att bevaka, bearbeta och analysera byggprojektmarknaden.

Din MATCHMAKER – vi matchar ihop dig med rätt affärspartners oavsett om du är köpare, säljare, föreskrivare eller påverkare. På köpet bidrar vi tillsammans till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.


BYGGFAKTA Group med våra varumärken BYGGFAKTA, BYGGFAKTA DOCU, SVERIGE BYGGER, BYGGVÄRLDEN, CITYMARK, BYGGFAKTA TENDER, HUSGUIDEN, ALLT OM BOSTAD m fl. finns på plats i Hälsingland (Ljusdal och Glada Hudik) samt i Stockholm. Koncernen finns i hela Norden och stora delar av Europa.

Du når oss på telefon 0651-55 25 00 eller info@byggfakta.se

Presskontakt

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.