Gå direkt till innehåll
Bild som symboliserar världens första och enda bygginformationstjänst som kan skräddarsys?

Bild -

Bild som symboliserar världens första och enda bygginformationstjänst som kan skräddarsys?

Nya Mitt SVERIGE BYGGER är troligen världens första bygginformationstjänst som verkligen kan skräddarsys. Tjänsten är uppbyggd på moduler som användaren själv kan välja, dra, placera och släppa för att skapa sin egen lösning online. Självklart kan även informationen skräddarsys så att användaren får rätt inforamtion vid rätt tidpunkt. Bilden symboliserar det unika med Mitt SVERIGE BYGGER.
  • Licens: Medieanvändning
    Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
  • Av: Philippe Rendu/Sverige Bygger
  • Filformat: .tiff
  • Storlek: 1500 x 2000, 14,9 MB
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

Relaterat innehåll

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.