Gå direkt till innehåll
Ger dig koll på proffsen som besöker ditt företags hemsida - och vilka byggprojekt de har!
Ger dig koll på proffsen som besöker ditt företags hemsida - och vilka byggprojekt de har!

Pressmeddelande -

När proffsen besöker ditt företags hemsida vill du väl inte bara veta vilka de är, utan även vilka projekt de har?

NY VÄRLDSUNIK TJÄNST, BYGGFAKTA ANALYTICS PRO

Vi presenterar stolt vår nya tjänst ANALYTICS PRO. Kombinationen av att få reda på vilka företag som besöker er hemsida, vilka byggprojekt de är inblandade i samt vem som är kontaktpersonen är unik. Så vitt vi vet världsunik (vi erbjuder själva tjänsten i Sverige, Norge, Danmark och Finland). 

En tjänst som gör skäl för namnet - PRO som i proffs och projekt. Du får hjälp att omvandla proffsen* som besöker din hemsida till leads - men inte vilka leads som helst, vi kan även visa vilka byggprojekt de har varit eller är involverade i.

*Det kan vara t ex. byggherrar, fastighetsägare, byggkonsulter, arkitekter, installationskonsulter, byggentreprenörer, anläggningsentreprenörer, installatörer, golv- eller målningsentreprenörer m fl. Proffs på projektmarknaden och när de besöker din hemsida får du koll på vilka de är och vilka projekt de har.

Låter det nästan för bra för att vara sant? 

Boka en demo så får du se med egna ögon! 

Titta igenom PDF:en som finns relaterad till pressmeddelandet och kontakta oss på jatack@byggfakta.se eller 0651-552500 och be om en demo av ANALYTICS PRO.

Vill du veta lite mer om hur det går till?

De flesta företag är alltid på jakt efter fler kvalitetsleads. Därför har de flesta företag också en webbplats som de lägger ner tid och pengar på för att locka potentiella kunder. För det är så många företag får fler leads idag. Eller är det? Endast 2 % av dina besökare lämnar sina kontaktuppgifter. Även om du får besök till din webbplats är det mycket få som lämnar sina kontaktuppgifter. Och om de inte gör det så vet du inte vilka de är och kan därför inte konvertera dem till leads i din verksamhet.

Det innebär att du just nu missar 98 % av de besökare du redan har lagt ner tid och pengar på att locka till din webbplats.

Som tur är finns det en lösning i nya ANALYTICS PRO från BYGGFAKTA.

Vår ständigt pågående marknadsundersökning följer noga alla byggprojekt, och vi har därför koll på alla företag och kontaktpersoner i hela den nordiska byggbranschen. Vår projektdatabas innehåller uppgifter om över 70 000 aktiva byggprojekt i Norden, och vi har information om mer än 18 500 företag i byggbranschen.

Så här fungerar det i korthet...

Analytics PRO bygger på avancerade spårningsmetoder där vi spårar både IP-adresser och cookies. Dessutom har vi varje månad mer än 400 000 unika besökare på våra olika webbplatser, och vi skickar mer än två miljoner e-postmeddelanden. All denna information matchas med nordens största databas med både byggprojekt, byggföretag (byggherrar, byggkonsulter etc.) och byggrelaterade IP-adresser.

Det innebär att du lätt kan se vilka som besöker din webbplats och samtidigt se vilka byggprojekt de arbetar med just nu. På så sätt förvandlas dina besökare till konkreta leads för din säljavdelning.

Ämnen


BYGGFAKTA är Byggbranschens Go-To Guy inom försäljning, marknadsföring och beslutsstöd. Vi erbjuder Sveriges mest använda tjänster för att bevaka, bearbeta och analysera byggprojektmarknaden.

I våra tjänster får du tillgång till Sveriges största projektdatabas med relaterade företag och beslutsfattare - och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Ett vinnande team som hjälper dig med support, service, extra tjänster och expertis ingår också!

Vi är din affärspartner och sätter dig i pole position för nya affärsmöjligheter på byggprojektmarknaden!

BYGGFAKTA Group med våra varumärken BYGGFAKTA, BYGGFAKTA DOCU, SVERIGE BYGGER, BYGGVÄRLDEN, CITYMARK, HUSGUIDEN, ALLT OM BOSTAD m fl. finns på plats i Hälsingland (Ljusdal och Glada Hudik) samt i Stockholm. Koncernen finns i hela Norden.

Du når oss på telefon 0651-55 25 00 eller info@byggfakta.se

Presskontakt

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknadschef Sverige 0650-40 28 00

Relaterat material

Relaterade nyheter