Gå direkt till innehåll
2021 års hetaste leverantörerna till bygg- och fastighetsbranschen. De mest besökta leverantörerna på ByggfaktaDOCU.se

Pressmeddelande -

2021 års hetaste leverantörerna till bygg- och fastighetsbranschen. De mest besökta leverantörerna på ByggfaktaDOCU.se

ByggfaktaDOCU publicerar för andra året publikt vilka de mest eftersökta leverantörerna är - unik topplista för helåret 2021

ByggfaktaDOCU och motsvarande tjänster i våra grannländer är Nordens största produktkatalog med byggmaterial och produkter inom bygg, inredning, utemiljö, installation, skydd och industri. Men vilka leverantörer är det då som är hetast och mest eftersökta under 2021? Här får du svaret - och på första plats hittar vi en leverantör av utemöbler för offentlig miljö, Vestre.

I databasen finns en stor del de av tillverkare och leverantörer som finns på marknaden. De olika företagens produkter och lösningar presenteras med all tillhörande dokumentation som exempelvis BIM, CAD, beskrivningstexter och byggvarudeklarationer. 

Enligt Caroline Weinberg, som är affärsområdesansvarig för ByggfaktaDOCU, är besökarna i första hand i det föreskrivande ledet som arkitekter och byggkonsulter - men också olika entreprenörer, byggherrar, fastighetsägare och kommuner. – De behöver produkter och lösningar till sina byggprojekt men kanske inte riktigt vet till vilken leverantör de ska vända sig eller vill hitta fler alternativa lösningar, nyheter, göra jämförelser o s v. Då söker de i ByggfaktaDOCUs databas och får upp olika tillverkare och leverantörer som de på ett enkelt och tydligt sätt kan se vad de har produkter och lösningar samt tillhörande dokumentation, miljöbedömning och certifikat m.m. Även bilder och referensprojekt finns. 

Det är ofta sådana delar som kan vara avgörande för vilken leverantör och lösning man väljer, säger hon. Varje vecka skickar även ByggfaktaDOCU ut ett mycket uppskattat digitalt nyhetsbrev som går ut till ett stort antal beslutsfattare inom byggbranschen, där de flesta av de medverkande företagen väljer att gå ut med produktlanseringar och spännande nyheter för byggbranschen.
– I den tiden som vi levt i nu när man inte haft möjlighet att medverka på mässor i samma utsträckning som tidigare och när de fysiska mötena har bytts ut till möten online har de digitala alternativen blivit alltmer intressanta. De som väljer att medverka i nyhetsbrevet kanske vill lansera en ny produkt eller lösning och dessa presenteras även på vår startsida, vilket ger bra synlighet mot rätt målgrupper, säger Caroline Weinberg.

Varje år är det över 500 000 besökare som går in på ByggfaktaDOCUs webbsida. För att hitta produkter, lösningar och dokumentation till sina pågående och planerade byggprojekt. – Vi har under 2021 sett en stor ökning för de referensprojekt som finns publicerade på ByggfaktaDOCU, där företagen helt enkelt visar upp färdiga projekt där de varit med och levererat produkter. Att för besökaren ha möjlighet att se produkten i sitt sammanhang, ger både inspiration samt tydlighet inför den egna projekteringen, fortsätter hon. I sammanställningen över de hetaste leverantörerna listar vi de företag som varit mest besökta i databasen.

I topp på listan ligger alltså norska Vestre som tillverkar möbler till offentlig miljö. Enligt Ronny Jonsson, försäljning och projektkonsult för Vestre i Sverige, har man sett ett ökat intresse för att få tillgång till mer information om företagets produkter, produktion, miljö och hållbarhetstänk under de två senaste åren.

Topplistan för 2021 - de mest eftersökta leverantörerna i proffskatalogen ByggfaktaDOCU

Plats Mest besökta leverantörerna - ByggfaktaDOCU under 2021
1 Vestre AB
2 Joma AB
3 Sekelskifte AB
4 Cembrit AB
5 Vauni AB
6 Kinnarps
7 Franke Futurum AB
8 PLW Energihus
9 Heno AB
10 Olive Sverige AB
11 GH Form
12 TJB Försäljning AB
13 Pre Cast Technology AB, Pretec
14 Byggma Group AB
15 Cibes Lift AB
16 Villeroy & Boch Gustavsberg AB
17 JOM / Järn i offentlig miljö
18 ACSS Interior Solutions AB
19 FOAMGLAS Nordic AB
20 Helaform Sverige AB
21 Isola
22 Skandinaviska Områdesskydd AB
23 Komproment
24 Contura
25 ATAB-Trappan AB
26 HAGS Aneby AB
27 ABC Solutions AB
28 PWS Nordic AB
29 Hunton Fiber AB
30 Luxway Nordic AB
31 TECE Sverige AB
32 Wienerberger AB
33 HOPPE Nordic Countries Oy
34 Gustafs Scandinavia AB
35 Jackon AB
36 StyRa & KD Solskydd AB
37 EPSCement AB
38 Marbodal AB
39 Sunparadise Sverige AB
40 Protega AB
41 Scanlight System AB
42 Kingspan Insulation AB
43 Baseco Golv AB
44 Cosentino Scandinavia AB
45 Fjäråskupan AB
46 Ovella Systems Oy
47 Svalson AB
48 Lindab Sverige AB
49 Team Tejbrant AB
50 Laufen Sverige AB
51 Svenska Lumon AB
52 RZ Olda Innovation AB
53 Saferoad Sverige AB
54 Weland AB
55 Wedi GmbH Sverige
56 Gerflor Scandinavia AS
57 PREFA Sverige AB
58 PMH International AB
59 Kingspan AB
60 Sioo Wood Protection AB
61 Unisport Scandinavia AB
62 Schüco International KG Tyskland Filial Sverige
63 Ramudden AB
64 ILOQ Sverige AB
65 San Sac AB
66 Thermo-Logic AB
67 GPP Perimeter Protection AB
68 Modern Betongteknologi AB
69 AB Blidsbergs Mekaniska Verkstad
70 Mora Armatur
71 Swedluxury
72 Grundfos AB
73 Saxi Vägg AB
74 Roxtec International AB
75 AJ Produkter AB
76 gop AB
77 NIBE Energy Systems
78 Agenturhuset AB
79 Duravit Sweden AB
80 Lättelement AB
81 c3c Engineering
82 Blixbo Cementvarufabrik AB
83 James Hardie Sverige
84 Kalea Lifts AB
85 Inoxa AB
86 IMEX Golvprodukter
87 IAC Acoustics A/S
88 Granberg Interior AB
89 Abetong AB
90 Takcentrum Sverige AB
91 Assa Abloy Opening Solutions Sweden AB
92 Intergate AB
93 Sto Scandinavia AB
94 Ensto Building Systems AB
95 TTM Energiprodukter AB
96 Formica Skandinavien AB
97 Moland Byggvaror AB
98 FLA Geoprodukter

Finns du som leverantör inte med på topplistan eller kanske inte ens med på ByggfaktaDOCU? Kontakta oss så berättar vi hur du under 2022 kan bli en av de hetaste leverantörerna för proffsen på projektmarknaden. 

Om ByggfaktaDOCU

ByggfaktaDOCU matchar byggherrar, fastighetsägare, byggkonsulter, föreskrivare, projektörer, arkitekter, konstruktörer, installationskonsulter, inredningsarkitekter, byggföretag och underentreprenörer med relevanta tillverkare och leverantörer. 

ByggfaktaDOCU ger möjligheter för leverantörer att marknadsföra sig och finnas sökbara för proffsen på projektmarknaden - och möjligheter för proffsen att hitta de leverantörer, produkter och lösningar med tillhörande dokument, CAD-detaljer, miljömärkningar eller referensprojekt som de behöver till sina projekt.

Gå in själv och sök vad du behöver på https://www.byggfaktadocu.se/

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


BYGGBRANSCHENS GO-TO GUY & MATCHMAKER för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet.

Din GO-TO GUY inom försäljning, marknadsföring, anbud, inköp och beslutsstöd. Du får tillgång till Nordens största projektdatabas och marknadsplattform med relaterade företag och beslutsfattare. Du kan nå, fråga och påverka dem via marknadens mest använda tjänster för att bevaka, bearbeta och analysera byggprojektmarknaden.

Din MATCHMAKER – vi matchar ihop dig med rätt affärspartners oavsett om du är köpare, säljare, föreskrivare eller påverkare. På köpet bidrar vi tillsammans till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.


BYGGFAKTA Group med våra varumärken BYGGFAKTA, BYGGFAKTA DOCU, SVERIGE BYGGER, BYGGVÄRLDEN, CITYMARK, BYGGFAKTA TENDER, HUSGUIDEN, ALLT OM BOSTAD m fl. finns på plats i Hälsingland (Ljusdal och Glada Hudik) samt i Stockholm. Koncernen finns i hela Norden och stora delar av Europa.

Du når oss på telefon 0651-55 25 00 eller info@byggfakta.se

Presskontakt

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

Relaterat innehåll

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.