Gå direkt till innehåll
Byggandet av kontor under pandemin - ny rapport från Byggfakta.
Byggandet av kontor under pandemin - ny rapport från Byggfakta.

Nyhet -

Ny rapport om kontorsbyggandet under pandemin.

Kontorsbyggandet under pandemin. Ladda ner och läs vår färska rapport om utvecklingen av kontorsbyggandet. Hur har kontorsmarknaden påverkats av pandemin, och den svagare aktiviteten i ekonomin? För första gången på elva år har antalet sysselsatta minskat markant. Under januari rapporterades också att drygt fyra av tio sysselsatta arbetade hemifrån någon gång i veckan, en tredjedel arbetade hemifrån mer än hälften av tiden. Detta har – och kommer – sannolikt att påverka kontorsmarknaden.

Byggfaktas analyschef Tor Borg har med hjälp av vår unika statistik släppt en rapport med fokus på utvecklingen av projektmarknaden för ny- och ombyggda kontorslokaler under de senaste tolv månaderna då pandemin härjat, för att få en bild av hur utbudet kommer att se ut de närmaste åren.

Du laddar helt utan kostnad ner rapporten här.
Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

Relaterat innehåll

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.