Gå direkt till innehåll
Byggfakta är ett tillväxthus och nu vet du varför vår nya logotyp ser ut som den gör. Du vet snart också att även advokater och många andra "oväntade" aktörer använder våra tjänster.
Byggfakta är ett tillväxthus och nu vet du varför vår nya logotyp ser ut som den gör. Du vet snart också att även advokater och många andra "oväntade" aktörer använder våra tjänster.

Nyhet -

Byggfaktas kunder har 57 % starkare tillväxt än marknaden totalt. Hur är det relevant för dig tänker du? Snart förstår du - även om du är advokat eller annan rådgivare som inte direkt ser dig som en aktör inom byggmarknaden.

Våra kunder har, enligt en kund- och marknadsanalys genomförd av Bisnode, 57 % starkare tillväxtutveckling än byggmarknaden totalt sett. Under åren 2016-2019 har Byggfaktas kunder ökat omsättningen med 57 % mer än marknaden totalt. 

Då kanske du förstår att vår nya logotyp med den tegelröda symbolen varken är ett kuvert eller vilket hus som helst. Det är nämligen ett växthus - eller rättare sagt ett "tillväxthus". För våra kunder men också för oss själva - vi växer och söker personal till flera av våra verksamheter.

Du kanske tror att Byggfakta "bara" är för byggföretag, byggkonsulter, installatörer, leverantörer av olika byggmaterial och produkter? Då tror du fel

Advokater, bemanningsföretag, organisationskonsulter, städföretag, logistik- och transportföretag, bevakningsföretag, mäklare är exempel på en lång rad andra verksamheter som enligt samma analys av Bisnode använder våra tjänster. Så ta reda på mer du också om du först tänker att Byggfakta inte är något för dig! 

De byggherrar, byggkonsulter, byggföretag och underentreprenörer som är aktiva på projektmarknaden behöver ju så många olika tjänster och produkter till sina projekt och verksamheter. Och ofta kan tidpunkten då det är smartast att kontakta dem (för att hjälpa dem) vara just de har fått ett nytt projektuppdrag. Det är de kan behöva även juridisk eller annan hjälp. Byggfakta ger dig alltså affärsmöjligheter med smart tajming. Även om du inte säljer produkter eller utför rena entreprenadtjänster.

Här är en lista över olika tjänster och produkter som du nog själv också förstår efterfrågas extra mycket av aktiva aktörer på projektmarknaden - inte minst just NÄR de fått nya uppdrag behöver de...

- Juridisk rådgivning kring avtal, kontrakt, anbud, upphandlingar o s v.

- Ekonomisk rådgivning, finansiering, lån

- Utrustning och material, inte bara till byggprojektet utan också till personal - arbetskläder, skor, skyddsutrustning o s v.

- Försäkringar

- Organisationsrådgivning

- It-stöd, tekniskt stöd, digitalisering, digitala tjänster och tekniska hjälpmedel

- Bemanning, inhyrning av personal

- Hjälp med marknadsföring, kommunikation, informationsspridning, PR, marknadsmaterial, skyltar - de vill ju berätta och "skryta" om sitt projekt och uppdrag

- Logistik, transporthjälp

- Byggstädning, bärhjälp, flytthjälp

- Boende för personal eller underentreprenörer

- Mat och annan förtäring till involverade i projekt och möten

- Fordons- och maskinpark kanske behöver ses över och uppdateras

- Inredning, möbler

- Bevakning, säkerhet, passersystem, stängsel

- o s v. du fattar.

Vill du ha fler och bättre affärsmöjligheter, bättre koll på din marknad och bättre marknadsföring för att nå ökad tillväxt tipsar vi om att besöka vår nya hemsida för att läsa på om de olika tjänsterna vi erbjuder som hjälper dig >>> https://www.byggfakta.se/

Nyfiken på landets största projektdatabas med involverade aktörer och beslutsfattare - den som är grunden för att våra kunder lyckas bli vinnare på projektmarknaden och nå tillväxt? Kolla in projektdatabasen här >>> https://www.byggfakta.se/demo-...

Vill du själv växa in i en satsande och växande koncern föreslår vi att du connectar med oss här >>>

https://karriar.byggfakta.se/

Välkommen till Byggfakta - där tillväxt sker för oväntat många aktörer.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

Relaterat innehåll

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.