Gå direkt till innehåll
Stella i Sundsvall - Veckans projekt vecka 51
Stella i Sundsvall - Veckans projekt vecka 51

Pressmeddelande -

Träbygge i Sundsvall blickar framåt genom att faktiskt blicka bakåt

Sundsvall är en av Sveriges vackraste städer som många refererar till som Stenstaden. De ödesdigra bränderna som härjade under det sena 1800-talet tog med sig stora delar av de byggnader som byggts i trä, och för att motverka framtida bränder började man sedan bygga i sten. 

Men som med så mycket annat vänder saker och ting tillbaka och nu är det återigen träets "time to shine". Skanska planerar just nu för projektet Stella i Sundsvall där en ny hotell- och kontorsbyggnad kommer lysa upp hamnområdet. Stella ska byggas utifrån den nya certifieringen Noll CO2 och som namnet indikerar blir projektet en ledstjärna för framtida hållbarhetsbyggen.  

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


BYGGBRANSCHENS GO-TO GUY & MATCHMAKER för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet.

Din GO-TO GUY inom försäljning, marknadsföring, anbud, inköp och beslutsstöd. Du får tillgång till Nordens största projektdatabas och marknadsplattform med relaterade företag och beslutsfattare. Du kan nå, fråga och påverka dem via marknadens mest använda tjänster för att bevaka, bearbeta och analysera byggprojektmarknaden.

Din MATCHMAKER – vi matchar ihop dig med rätt affärspartners oavsett om du är köpare, säljare, föreskrivare eller påverkare. På köpet bidrar vi tillsammans till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.


BYGGFAKTA Group med våra varumärken BYGGFAKTA, BYGGFAKTA DOCU, SVERIGE BYGGER, BYGGVÄRLDEN, CITYMARK, BYGGFAKTA TENDER, HUSGUIDEN, ALLT OM BOSTAD m fl. finns på plats i Hälsingland (Ljusdal och Glada Hudik) samt i Stockholm. Koncernen finns i hela Norden och stora delar av Europa.

Du når oss på telefon 0651-55 25 00 eller info@byggfakta.se

Presskontakt

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

Relaterat innehåll

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.