Gå direkt till innehåll
Site Zero i Motala är Veckans projekt v.49 hos Byggfakta.
Site Zero i Motala är Veckans projekt v.49 hos Byggfakta.

Pressmeddelande -

Site Zero skapar ramar för framtidens plaståtervinning

Svensk Plaståtervinning går längst fram i ledet, även på internationell nivå, när det kommer till den hållbara utvecklingen inom plaståtervinning. I Motala bygger man nämligen världens största och mest moderna anläggning för plaståtervinning. På anläggningen kommer nya tekniker att användas för att inkludera plasten i den cirkulära ekonomin. Målet är att anläggningen ska kunna sortera tolv plastsorter i stället för de tidigare fyra sorterna. Det innebär att de svenska hushållens alla plastförpackningar ska kunna återvinnas.

Läs mer om Veckans projekt på vår hemsida!

Är du inblandad i något projekt som du tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet? Tipsa oss via https://www.byggfakta.se/veckans-projekt.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


BYGGBRANSCHENS GO-TO GUY & MATCHMAKER för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet.

Din GO-TO GUY inom försäljning, marknadsföring, anbud, inköp och beslutsstöd. Du får tillgång till Nordens största projektdatabas och marknadsplattform med relaterade företag och beslutsfattare. Du kan nå, fråga och påverka dem via marknadens mest använda tjänster för att bevaka, bearbeta och analysera byggprojektmarknaden.

Din MATCHMAKER – vi matchar ihop dig med rätt affärspartners oavsett om du är köpare, säljare, föreskrivare eller påverkare. På köpet bidrar vi tillsammans till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.


BYGGFAKTA Group med våra varumärken BYGGFAKTA, BYGGFAKTA DOCU, SVERIGE BYGGER, BYGGVÄRLDEN, CITYMARK, BYGGFAKTA TENDER, HUSGUIDEN, ALLT OM BOSTAD m fl. finns på plats i Hälsingland (Ljusdal och Glada Hudik) samt i Stockholm. Koncernen finns i hela Norden och stora delar av Europa.

Du når oss på telefon 0651-55 25 00 eller info@byggfakta.se

Presskontakt

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

Relaterat innehåll

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.