Gå direkt till innehåll
Brf Panorama är först i raden bland "Veckans projekt" - Byggfaktas nya, veckovisa inlägg
Brf Panorama är först i raden bland "Veckans projekt" - Byggfaktas nya, veckovisa inlägg

Pressmeddelande -

PEAB Bostad och Hälsingebygg bakom Byggfaktas "Veckans Projekt"

Från nordligaste norr till längst ner i södra Sverige föds just nu tankar på nya projekt. Eldsjälar i form av idésprutor, finansiärer, arkitekter, entreprenörer och ett gäng andra aktörer som brinner för sina projekt vill vi gärna lyfta. Med utgångspunkt i Hudiksvall i vackra Hälsingland inleder vi på Byggfakta ett nytt fokusområde som vi kallar Veckans projekt. Varje vecka lyfter vi ett intressant byggprojekt som av någon anledning har det där lilla extra.

Brf Panorama är namnet på de nya bostäder som byggs längst ut i hörnet av Kattvikskajen i Hudiksvall. Namnet syftar till den vida panoramautsikten över den glittrande Hudiksvallsfjärden, och det nya området kommer spegla den äldre charmen hos staden med moderna inslag och närhet till havet, naturen och ett levande centrum. 

Läs mer om Veckans projekt på vår hemsida!

Är du inblandad i något projekt som du tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet? Tipsa oss via https://www.byggfakta.se/veckans-projekt.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


BYGGBRANSCHENS GO-TO GUY & MATCHMAKER för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet.

Din GO-TO GUY inom försäljning, marknadsföring, anbud, inköp och beslutsstöd. Du får tillgång till Nordens största projektdatabas och marknadsplattform med relaterade företag och beslutsfattare. Du kan nå, fråga och påverka dem via marknadens mest använda tjänster för att bevaka, bearbeta och analysera byggprojektmarknaden.

Din MATCHMAKER – vi matchar ihop dig med rätt affärspartners oavsett om du är köpare, säljare, föreskrivare eller påverkare. På köpet bidrar vi tillsammans till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.


BYGGFAKTA Group med våra varumärken BYGGFAKTA, BYGGFAKTA DOCU, SVERIGE BYGGER, BYGGVÄRLDEN, CITYMARK, BYGGFAKTA TENDER, HUSGUIDEN, ALLT OM BOSTAD m fl. finns på plats i Hälsingland (Ljusdal och Glada Hudik) samt i Stockholm. Koncernen finns i hela Norden och stora delar av Europa.

Du når oss på telefon 0651-55 25 00 eller info@byggfakta.se

Presskontakt

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.