Gå direkt till innehåll
Ökat krav på referensprojekt i framtida upphandlingar och ny tjänst för att underlätta detta

Pressmeddelande -

Ökat krav på referensprojekt i framtida upphandlingar och ny tjänst för att underlätta detta

Ny online-tjänst ger ökad nytta av referensprojekt - Byggfolio.se

"Äntligen finns Byggfolio, nu kan våra kunder och hela byggbranschen får ut mycket mer nytta av sina referensprojekt", säger Mats-Olov Hildingsson, affärschef och projektledare för utvecklandet av den nya tjänsten Byggfolio. "Idén bygger på att framgång föder framgång och att våra kunder tror att kravet på att lämna referensprojekt i samband med anbud/offerter kommer att öka", forsätter Mats-Olov.

"Byggfolio är en online portfolio där du berättar om dina bästa affärer och kopplar dem till referensprojekt i vår databas. Som kund får du alltid rätt referensprojekt och affärshistorier till rätt anbud, offert eller till rätt marknadsföringssituation. Vi tror verkligen att detta är ett effektivt och proffsigt sätt att öka möjligheterna till framgång i nya affärer" säger Lars Johansson, VD på Sverige Bygger AB.

"Enligt våra marknadsundersökningar* tror hela 78 % att kravet på att lämna referensprojekt i samband med anbud/offert kommer att öka. Redan idag upplever dessutom nästan 50 % av våra kunder att hanteringen av referensprojekt i samband med anbud eller offert är ett problem. Byggfolio är lösningen" tillägger Mats-Olov med övertygelse.

"Många av våra kunder som levererar varor eller tjänster till byggprojekt vi bevakar har dessutom i många år fört fram önskemål om att kunna marknadsföra sig på de projekt där de levererat. De vill berätta/visa/synas på sina utvalda referensprojekt och har idag problem att hela tiden uppdatera detta själv på sin hemsida etc. Därför har vi utvecklat Byggfolio", avslutar Lars Johansson.

Så här enkelt är det http://www.byggfolio.se/Info/AboutEnkelt/

Mer om nyttan med Byggfolio hittar du här http://www.byggfolio.se/Info/AboutNyttan/

Läs mer om vad som är helt unikt med Byggfolio på http://www.byggfolio.se/Info/AboutUnika/

Läs mer om för vilka företag tjänsten är utvecklad här http://www.byggfolio.se/Info/AboutVem/

Kontakta oss om du vill veta mer om nya Byggfolio här http://www.byggfolio.se/Info/ContactUs

Vill du veta mer om Sverige Bygger, företaget bakom tjänsten kan du läsa mer i detta pressrum eller gå till vår hemsida: http://www.sverigebygger.se/Company/SE/default.asp

* Vi frågade och fick svar av över 1 200 av Sverige Byggers kunder som är en blandning av konsulter, entreprenörer och materialleverantörer m fl. 26 % tror dessutom att kravet på att lämna referensprojekt kommer att öka mycket i framtida upphandlingar.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Sverige Bygger AB - Byggsveriges affärskälla, din affärspartner.

Presskontakt

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.