Gå direkt till innehåll
Nyhet från Byggfolio - Referensmail som matchar nya projekt och referensprojekt med en kirurgisk precision

Pressmeddelande -

Nyhet från Byggfolio - Referensmail som matchar nya projekt och referensprojekt med en kirurgisk precision

Ett helt nytt referensmail matchar referensprojekt på Byggfolio.se med nya, kommande projekt från Byggsveriges största projektdatabas.

"Nu blir det en hygienfaktor att använda referensprojekt mer i sina anbud och i sin marknadsföring" säger försäljningschef Björn Wadén i samband med lanseringen av ett nytt Referensmail från Byggfolio. "Vår smarta logik gör nu att vi med en kirurgisk precision kan matcha nya och kommande projekt med de referensprojekt som ligger på Byggfolio.se och våra kunder gillar detta skarpt."

Björn fortsätter, "vi är de enda som använder en smart logik, vi kallar det referensrelevansfaktor, för att verkligen se till att referensprojekten används där de gör mest nytta - vi presenterar dem inför beslutsfattare som ansvarar för nya, kommande projekt som mest liknar referensprojekten."

"Tjänsten Byggfolio är redan en succé i sig och många företag har förstått värdet i att på ett snyggt och enkelt sett presentera sina referensprojekt och använda dem i anbud, offerter eller i sin marknadsföring, inflikar Mats-Olov Hildingsson som är initiativtagaren till tjänsten.

"Det nya med vårt unika Referensmail är att vi nu automatiskt ser till att våra kunders Byggfolios och deras referensprojekt lyfts fram där de gör som mest nytta - framför de byggherrar, arkitekter och byggentreprenörer som just nu planerar inför ett liknande projekt. En byggherre som planerar att bygga ett nytt badhus i en viss omfattning och på en viss ort får nu automatiskt förslag på referensprojekt från Byggfolio som matchar så bra som möjligt. Väldigt smart och enkelt för våra kunder eftersom det sker med automatik", lägger Mats-Olov till.

Vad innebär det här då får era kunder Björn? "För våra kunder innebär detta att det finns en ännu större anledning att ha fler referensprojekt på Byggfolio.se och gärna även ha olika typer av referensprojekt för att i högre utsträckning nå ut till liknande projekt via vårt referensmail. Vårt tips är t ex. att man har en variation av nybyggnation, tillbyggnation, ombyggnation, underhållsjobb etc. Vi rekommenderar även att man väljer ut referensprojekt av olika typer av projekt som t ex. flerbostadshus, kontor, hotell, restauranger, idrottsprojekt, skolor, broar eller andra typer av bygg- eller anläggningsprojekt. Jobbar man dessutom över större geografiska områden bör man även ha referensprojekt från flera olika län och orter."

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Sverige Bygger - Byggsveriges affärskälla och din affärspartner.

Kontakter

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.