Gå direkt till innehåll
Nyhet! Bygginformation ger fler affärsmöjligheter och bättre beslutsstöd även i mobila enheter.

Pressmeddelande -

Nyhet! Bygginformation ger fler affärsmöjligheter och bättre beslutsstöd även i mobila enheter.

Mitt Sverige Bygger - nu även för mobila enheter via mobil.sverigebygger.se

Nu behöver du inte längre sitta på kontoret eller ha med dig din bärbara PC för att få bättre koll på marknaden, fler affärsmöjligheter och bättre beslutsstöd - Mitt Sverige Bygger finns nu även anpassat för smartphone och surfplatta. "Vi gör det enkelt att sätta fingret direkt på nya affärsmöjligheter oavsett vilken smartphone eller surfplatta du har", säger försäljningschef Björn Wadén.

Genom att logga in på mobil.sverigebygger.se kan nu våra kunder utan extra kostnad använda vår mobilt anpassade tjänst. Även för icke-kunder finns lite gratis byggstatistik att tillgå den vägen.

Fördelen med denna lösning är att den fungerar för alla varianter av smartphones och surfplattor - oavsett fabrikat, version, skärmstorlek etc. "I linje med vår misson gör vi det enkelt för våra kunder att dagligen ta rätt affärsbeslut, marknadsföra sig effektivt och hitta fler och bättre affärsmöjligheter", avslutar Björn Wadén.

"Redan innan denna nyhet var Mitt Sverige Bygger troligen världens mest skräddarsydda bygginformationstjänst och nu gör vi den som sagt även anpassad utifrån mobila enheter", tillägger Sölve Brandt, produktutvecklare.

Kort om Sverige Bygger: Vi är Byggsveriges affärskälla och våra tjänster används av stora som små konsulter, materialleverantörer samt 35 av Sveriges 50 största byggföretag.

 

Ämnen

Kategorier


Sverige Bygger - Byggsveriges affärskälla och din affärspartner.

Kontakter

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.