Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Newsec och Byggfakta lanserar marknadsrapport med fokus på projektmarknaden

”Vi har märkt av en ökad efterfrågan kring projektinformation och vi är därför stolta att kunna presentera Marknadsrapport Projekt. Rapporten ger marknaden en möjlighet att få en samlad kartläggning av pågående och kommande byggprojekt i Sverige. Att göra rapporten tillsammans med Byggfakta, ett av Sveriges mest välrenommerade informationsföretag för byggbranschen, kändes som ett naturligt val”, säger Max Barclay, VD, Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

Marknadsrapport Projekt ges ut två gånger om året och ger en tydlig översyn av kommande och pågående projekt i Sverige, inom alla typer av fastighetssegment. Rapporten innehåller information som byggherre, projekttyp samt projektstart, för att man på ett överskådligt sätt ska kunna se planerade fastigheter och följa marknadens utveckling. Rapporten riktar sig framförallt till fastighetsägare, byggbolag och bolag med inriktning på utvecklingsprojekt, som har nytta av att följa projektmarknaden.

”Genom att kombinera vår specialistkunskap från byggbranschen och Newsecs djupa kunskap om fastighetsbranschen, har vi tagit fram en gedigen produkt som är ett måste för alla aktörer på projektmarknaden”, säger Olle Bergqvist, Development & Marketing Manager, Byggfakta.

Relaterade länkar

Ämnen


Byggfakta

  • Vi vet var när och hur det ska byggas
  • Vi vet vilka som är inkopplade i respektive byggprojekt
  • Vi vet när anbuden ska vara inlämnade och vem som sköter upphandlingarna
  • Vi vet vilka material och produkter som ska köpas in
Vi hjälper er att:
  • Hitta nya projekt, jobb och kunder
  • Sälja mer produkter
  • Marknadsföra er i rätt tid till rätt person
  • Ta fram bra beslutsunderlag

Kontakter

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.