Gå direkt till innehåll
Mötesplats för innovation tornar upp sig i centrala Jönköping

Pressmeddelande -

Mötesplats för innovation tornar upp sig i centrala Jönköping

Jönköpings Kommuns Fastighetsutveckling AB gick för ett år sedan igång med en nybyggnation i centrala Jönköping, där fyra torn just nu börjar sträcka sig mot skyarna med NCC Sverige AB's hjälp. Här byggs 13 000 kvm event-, konferens- och kontorsyta och skapar en ny mötesplats för studenter, entreprenörer, företagare och forskare.  

Yellon AB i Jönköping har ritat en inspirerande samlingsplats, och projektet utförs med stort fokus på hållbarhet och resurseffektivitet. Upphandlingar pågår fortfarande och byggnationen kommer fortgå ett drygt år till, med förhoppning om inflyttning under sommaren 2023. 


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet.

Din GO-TO GUY inom försäljning, marknadsföring, anbud, inköp och beslutsstöd. Du får tillgång till Nordens största projektdatabas och marknadsplattform med relaterade företag och beslutsfattare. Du kan nå, fråga och påverka dem via marknadens mest använda tjänster för att bevaka, bearbeta och analysera byggprojektmarknaden.

Din MATCHMAKER – vi matchar ihop dig med rätt affärspartners oavsett om du är köpare, säljare, föreskrivare eller påverkare. På köpet bidrar vi tillsammans till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.


BYGGFAKTA Group med våra varumärken BYGGFAKTA, BYGGFAKTA DOCU, SVERIGE BYGGER, BYGGVÄRLDEN, CITYMARK, BYGGFAKTA TENDER, HUSGUIDEN, ALLT OM BOSTAD m fl. finns på plats i Hälsingland (Ljusdal och Glada Hudik) samt i Stockholm. Koncernen finns i hela Norden och stora delar av Europa.

Du når oss på telefon 0651-55 25 00 eller info@byggfakta.se

Presskontakt

Annica Jansson

Annica Jansson

Marknadskoordinator 0650-40 28 14

Relaterat innehåll

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.