Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Hetaste byggherrarna i Örebro

Sverige Bygger har rankat vilka byggherrar som just nu är mest aktiva i Örebros län. Intervallet handlar om byggstarter from juni 2009 fram till sommaren 2011. I mätningen ingår enbart ny samt tillbyggnation av flerbostadshus.

Enligt byggsveriges affärskälla är det JM som är den byggherre som toppar området med ett ordervärde på totalt 520 mkr. JM handlägger just nu 4 projekt varav dom bland annat planerar för byggnation på Rynningeåsen och kv. Gulsippan.

På andra plats kommer Örebrobostäder med ett ordervärde på 464 mkr. Örebrobostäder är däremot den byggherre som till antalet har flest projekt, totalt 13 st.

Byggrankingen är en tjänst hos Sverige Bygger som presenterar de aktiva aktörerna utifrån område och typ av byggnation. Informationen presenteras både i antal projekt och i ordervärde. Marknadschef Peter Åhs på Sverige Bygger menar att "detta förmodligen är den första bygginformationstjänsten som verkligen kan skräddarsys".

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.