Gå direkt till innehåll
Cecilia Gunnarsson ny marknadsanalytiker på CityMark Analys
Cecilia Gunnarsson ny marknadsanalytiker på CityMark Analys

Pressmeddelande -

CITYMARK ANALYS REKRYTERAR CECILIA GUNNARSSON SOM MARKNADSANALYTIKER

CITYMARK ANALYS REKRYTERAR MARKNADSANALYTIKER

CityMark Analys har rekryterat Cecilia Gunnarsson som marknadsanalytiker. Cecilia Gunnarsson har mångårig erfarenhet från konsultsidan. Närmast kommer hon från JLL där hon arbetat som Head of Research. Cecilia har även varit ansvarig för analysavdelningen på CBRE.

På CityMark Analys kommer Cecilia att arbeta med kartläggningar och analyser av den kommersiella lokalmarknaden. CityMark Analys är inne i ett omfattande utvecklingsarbete där Cecilia kommer att få en viktig roll.

- Cecilias erfarenheter och personliga egenskaper kommer betyda mycket för den vidare utvecklingen av CityMark Analys. När nu marknaden förväntas genomgå stora förändringar blir Cecilia en betydande förstärkning av vårt team. Därigenom kan vi bättre anta den efterfrågan på analyser, presentationer och ny data som kommer att efterfrågas på marknaden, säger Lennart Lundblom, analyschef på CityMark Analys.

- Cecilia kommer med sin profil och erfarenhet från de internationella konsulthusen att komplettera vår kompetens och framförallt stärka oss i den utvecklingsresa vi har påbörjat. Vi är väldigt nöjda över att ha lockat Cecilia till vår CityMark-familj, säger Daniel Roos, COO för CityMark i Norden.

Cecilia Gunnarsson ser fram emot sitt nya uppdrag:

- Jag ser fram emot att bli en del av CityMark Analys och den starka utvecklingsresan som företaget och avdelningen är inne i. CityMark Analys har den mest djuplodade informationen om kontorshyresmarknaden i våra större regionstäder och det är såklart en fröjd att jobba med så förtroendeingivande material gentemot de flesta större fastighetsägare som finns på marknaden och som CityMark Analys har som kunder.

CityMark Analys kartlägger och analyserar den kommersiella lokalmarknaden i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Vi producerar såväl detaljerade som övergripande beslutsunderlag och prognoser för förvaltning, uthyrning, projektutveckling och företagsledning.

CityMark ingår i Byggfakta Group som förädlar och säljer händelsebaserad B2B-information inom sektorerna bygg och fastighet under bland annat varumärkena CityMark, CityMark Analys, Byggfakta och Sverige Bygger. Byggfakta Group är verksamt i Sverige, Norge Danmark och har idag ca 420 anställda och omsätter ca 600 Mkr.

Kontaktuppgifter gällande CityMark är:

Daniel Roos
COO CityMark
070-602 88 08
Daniel.Roos@citymark.se

Lennart Lundblom
Analyschef CityMark Analys
070-563 44 70
Lennart.Lundblom@citymark.se

Ämnen


BYGGFAKTA är Byggbranschens Go-To Guy inom försäljning, marknadsföring och beslutsstöd. Vi erbjuder Sveriges mest använda tjänster för att bevaka, bearbeta och analysera byggprojektmarknaden.

I våra tjänster får du tillgång till Sveriges största projektdatabas med relaterade företag och beslutsfattare - och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Ett vinnande team som hjälper dig med support, service, extra tjänster och expertis ingår också!

Vi är din affärspartner och sätter dig i pole position för nya affärsmöjligheter på byggprojektmarknaden!

Presskontakt

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknadschef 0650-40 28 00

Relaterade nyheter