Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Byggprojekt i din närhet - nu i din smartphone via Layar, Sverige Bygger

Sverige Bygger, Byggsveriges affärskälla, är först ut med positionering av byggprojekt i din närhet. Via Appen Layar och Sverige Byggers kartlager kan du nu gratis se aktiva byggprojekt utifrån din position. Lagret uppdateras dagligen med ny information om alla typer av byggnation i hela Sverige. Vi visar såklart bara projekt där vi har en angiven projektadress.

"-För 10 år sedan var vi först i världen med informationstjänster om byggprojekt på Internet. Nu är vi troligen också först ut när det gäller samma sak i mobilen", säger Peter Åhs, marknadschef på Sverige Bygger AB, och fortsätter: "-Har du en Smartphone, t ex iPhone eller Android, kan du nu ladda ner Appen Layar och söka fram vårt kartlager med byggprojekt utifrån din position."

"-För att visa att vi leder utvecklingen börjar vi med en gratistjänst där du kan se vissa aktiva byggprojekt i din närhet – utifrån en radie på max 5 km. Vi vill vänja våra kunder och byggmarknaden i stort att börja tänka positionering, smartphones kopplat till bygginformation", avslutar Peter.

Gå ut på mobil.sverigebygger.se, läs mer och ladda ner Appen Layar. Du kan även läsa mer om Layar på den här hemsidan: http://site.layar.com/download/

Lösningen är utvecklad i samarbete med Cartesia GIS AB.

Vill du utan kostnad marknadsföra dina byggprojekt och få dem synliga i denna lösning kan du tipsa oss via http://www.byggprojektplatsen.se

Källa: Sverige Bygger AB - Byggsveriges affärskälla.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.