Gå direkt till innehåll
Byggfakta förvärvar fler ledande mediakanaler inom bygg- och fastighetssektorn

Pressmeddelande -

Byggfakta förvärvar fler ledande mediakanaler inom bygg- och fastighetssektorn

Byggfakta förvärvar Lokalförlaget i Göteborg och Magasinet Fastighetssverige

Byggfakta förvärvar 100% av aktierna i Lokalförlaget i Göteborg AB och Magasinet Fastighetssverige AB som inkluderar de välkända webbsidorna Fastighetssverige.se, Nordicpropertynews.com och Lokalnytt.se.

Båda bolagen är baserade i Göteborg och bildar tillsammans en ledande mediekanal inom den kommersiella bygg- och fastighetssektorn. Verksamheten publicerar nischade digitala nyheter, arrangerar konferenser och driver en ledande digital marknadsplats riktad mot kommersiella fastighetsbranschen.

Bolaget omsätter ca 24 miljoner SEK, EBIT på 8.5 miljoner SEK och har 15 anställda.

"Vi är glada att hälsa Rolf Andersson och hans team välkomna till Byggfakta familjen och ser fram emot framtida samarbete", säger CEO Lars Johansson på Byggfakta Sverige.

De nya mediakanalerna passar väl in inom affärsområdet "property" på Byggfakta, tillsammans med varumärkena CityMark, CityMark Analys och CityMark Today.

De mediakanaler som ingår i förvärvet är:

https://www.fastighetssverige.se/

https://nordicpropertynews.com/

https://www.lokalnytt.se/

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


BYGGFAKTA är Byggbranschens Go-To Guy inom försäljning, marknadsföring och beslutsstöd. Vi erbjuder Sveriges mest använda tjänster för att bevaka, bearbeta och analysera byggprojektmarknaden.

I våra tjänster får du tillgång till Sveriges största projektdatabas med relaterade företag och beslutsfattare - och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Ett vinnande team som hjälper dig med support, service, extra tjänster och expertis ingår också!

Vi är din affärspartner och sätter dig i pole position för nya affärsmöjligheter på byggprojektmarknaden!

BYGGFAKTA Group med våra varumärken BYGGFAKTA, BYGGFAKTA DOCU, SVERIGE BYGGER, BYGGVÄRLDEN, CITYMARK, HUSGUIDEN, ALLT OM BOSTAD m fl. finns på plats i Hälsingland (Ljusdal och Glada Hudik) samt i Stockholm. Koncernen finns i hela Norden och stora delar av Europa.

Du når oss på telefon 0651-55 25 00 eller info@byggfakta.se

Presskontakt

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknadschef Sverige 0650-40 28 00