Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Byggfakta avyttrar First Index

Byggfakta avyttrar First Index, en informationsleverantör inom tillverknings- och verkstadsindustrin, till Qimtek AB. Avyttringen är i linje med Byggfaktas strategi renodla kärnverksamheten för att fokusera på tillväxt och ett ökat kundvärde.När nu Qimtek tar över First Index får organisationen ett tillskott på sex personer, varav fyra är affärsförmedlare. First Index kommer med den nya ägaren att stanna kvar i Ljusdal.

Ämnen

Taggar


BYGGFAKTA är Byggbranschens Go-To Guy inom försäljning, marknadsföring och beslutsstöd. Vi erbjuder Sveriges mest använda tjänster för att bevaka, bearbeta och analysera byggprojektmarknaden.

I våra tjänster får du tillgång till Sveriges största projektdatabas med relaterade företag och beslutsfattare - och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Ett vinnande team som hjälper dig med support, service, extra tjänster och expertis ingår också!

Vi är din affärspartner och sätter dig i pole position för nya affärsmöjligheter på byggprojektmarknaden!

BYGGFAKTA Group med våra varumärken BYGGFAKTA, BYGGFAKTA DOCU, SVERIGE BYGGER, BYGGVÄRLDEN, CITYMARK, HUSGUIDEN, ALLT OM BOSTAD m fl. finns på plats i Hälsingland (Ljusdal och Glada Hudik) samt i Stockholm. Koncernen finns i hela Norden.

Du når oss på telefon 0651-55 25 00 eller info@byggfakta.se

Presskontakt

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknadschef Sverige 0650-40 28 00