Gå direkt till innehåll
BYGGFAKTAs ABC om marknadsföring och vinnare i lågkonjunktur - få rapporten utan kostnad.
BYGGFAKTAs ABC om marknadsföring och vinnare i lågkonjunktur - få rapporten utan kostnad.

Pressmeddelande -

ABC om marknadsföring och vinnare i lågkonjunktur, du får rapporten helt utan kostnad.

Vad gör du när lågkonjunkturen påverkar projektmarknaden?

Under tiden du funderar på det tipsar vi om vår egen rapport, du får den färska sammanställningen "BYGGFAKTAs ABC om marknadsföring och vinnare i lågkonjunktur" utan kostnad.

Vi är en del av en stor och viktig bransch för att hålla igång ekonomin och Sverige. Även om det än så länge inte råder någon lågkonjunktur på projektmarknaden, är det minst sagt osäkra tider, och det gäller att förbereda sig INNAN en lågkonjunktur drabbar även din bransch. Hur kommer det att påverka dig i din roll och hur kommer det att påverka ditt företag? Hur ska du tänka och agera inom områden som beslutsstöd, marknadsföring och försäljning i en lågkonjunktur?

Vi har tittat på forskning och exempel på hur vinnare från tidigare lågkonjunkturer gjort och sammanställt det vi tycker är intressantast i en rapport. Vill du också veta vad som krävs för att bli "bäst i test" på försäljning och marknadsföring i lågkonjunktur? Först ett bra beslutsstöd - men sen då? Beställ vår färska rapport - "BYGGFAKTAS ABC om marknadsföring och vinnare i lågkonjunktur" så står du lite bättre rustad.

Du får den självklart helt utan kostnad här

Vi försöker leva som vi lär men vi vill även hjälpa dig genom att lära som vi lever.

(Vi lottar även ut tre stycken topptestade trådlösa hörlurar från Jays Headphones, deras x-Five som fått bäst i test från både Ljud & Bild och M3. Du är med i utlottningen om du beställer rapporten under april månad 2020. Vinnarna meddelas via telefon eller mail i början av maj.)

Eftersom vi vill vara extra snälla i dessa tider har vi även fixat så att JAYS bjuder alla i byggbranschen på rabattkoder som ger 50 % rabatt på deras topptestade hörlurar och 30 % rabatt på deras topptestade högtalare. Ange bara koderna "bygg50" eller "bygg30" om du beställer produkter från https://www.jaysheadphones.com/

Relaterade länkar

Ämnen


BYGGFAKTA är Byggbranschens Go-To Guy inom försäljning, marknadsföring och beslutsstöd. Vi erbjuder Sveriges mest använda tjänster för att bevaka, bearbeta och analysera byggprojektmarknaden.

I våra tjänster får du tillgång till Sveriges största projektdatabas med relaterade företag och beslutsfattare - och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Ett vinnande team som hjälper dig med support, service, extra tjänster och expertis ingår också!

Vi är din affärspartner och sätter dig i pole position för nya affärsmöjligheter på byggprojektmarknaden!

Presskontakt

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknadschef 0650-40 28 00

Relaterade nyheter