Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

14 år senare upphandlades entreprenören på stort vägbygge

Sverige Bygger uppmärksammade redan 1995 ombygget av E6 mellan Maglarp-Vellinge i Skåne. Först 14 år senare blev det nu klart att bygget startar och entreprenör upphandlats. Svevia fick utförandeentreprenaden på ombyggnad till motorväg. Sverige Bygger är Byggsveriges affärskälla och följer upp alla bygg- och anläggningsprojekt från idé, projektering till byggstart och upphandling av entreprenörer.

Projektet är ett exempel på hur lång tid det kan gå från idé/planering till byggstart. Sverige Bygger rapporterar varje vecka över 500 helt nya byggprojekt och uppdaterar informationen på drygt 2500 byggprojekt. Den dagliga marknadsundersökningen som görs omfattar över 2500 intervjuer per vecka. Via www.byggprojektplatsen.se uppdateras ytterligare projektuppgifter från våra uppgiftslämnare, t ex byggherrar.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.