Gå direkt till innehåll
Välkommen till Nordbygg och monter C03:38 - vi bjuder på många nyttiga nya tjänster, kall god dryck från Resorb och vinstchanser!

Nyhet -

Välkommen till Nordbygg och monter C03:38 - vi bjuder på många nyttiga nya tjänster, kall god dryck från Resorb och vinstchanser!

Kom till monter C03:38 för att få energi och viktig information om hur våra nya tjänster hjälper dig på bästa sätt!

Om du kommer via huvudentrén på Nordbygg 26-29 april går du först förbi Byggvärldens monter EH:20 i gången upp mot C-hallen. Redan där kan du lägga märke till oss från Byggfakta och går du sedan vidare rakt in i C-hallen fram till den tredje ön av montrar så hittar du vår monter som ser ut ungefär så här:


Se till att du fixar din fribiljett till Nordbygg innan du åker dit, det gör du här.


Vi vet att det kan vara energikrävande att gå runt på en stor mässa och därför bjuder vi dig på kall dryck i nya smaker från Resorb som fyller på din energinivå. Du blir även uppiggad av de nya tjänster vi visar dig med stolthet. Vi har med oss intresseformulär för att effektivt kunna följa upp ditt intresse efter mässan och ser du till att lämna in ett ifyllt intresseformulär till oss så får du automatiskt också chans att vinna någon av de 25 st. högtalare och hörlurar från Jays vi har på prisbordet. Även om du inte vinner kommer du att få en rabattkod som ger dig 50 % rabatt från Jays efter mässan. 

Vill du läsa på mer om oss kan du redan nu titta in i vår digitala monter på Nordbygg här.

De tjänster visar på Nordbygg är bland annat:

För dig som jobbar med försäljning

Byggfakta SMART

Du missar inga fler affärsmöjligheter! Du får full koll på projekten och aktörerna på din marknad. Har du testat Byggfakta LIVE eller Mitt SVERIGE BYGGER tidigare kommer du att känna WOW och uppleva SMART som en både snyggare, mer användarvänlig och smartare tjänst.

För dig som jobbar med inköp

Byggfakta TENDER

Din inköpsplattform för att hantera hela inköpsprocessen. Arbeta enligt samma modell som de mest lönsamma företagen i branschen. Utan extra ansträngning får du ett större kvalificerat kontaktnät, enklare anbudsjämförelser, mallar och konversationer på ett och samma ställe för alla i företaget.

För dig som jobbar med marknadsföring

Byggfakta MARKNADSFÖRING

Du får hjälp att nå och påverka projektmarknadens beslutsfattare via våra kanaler. Vi utgår från ditt behov och syfte men ofta är den bästa lösningen en mix av Telemarketing – Marknadsundersökningar – Riktade digitala och postala utskick. MARKNADSFÖRING

Analytics PRO

Då någon från ett företag besöker din hemsida vill du väl inte bara veta från vilket företag besökaren kommer utan även vilka byggprojekt det företaget är involverade i? Lösningen är Analytics PRO - hjälper dig att omvandla besökare på hemsidan till skarpa affärsmöjligheter.

ByggfaktaDOCU

Du finns väl med i Nordens största byggkatalog? Hjälper dig som leverantör av material, produkter och lösningar inom bygg, inredning, utemiljö, installation, skydd och industri m.m. att marknadsföra dig och finnas sökbar för föreskrivare, entreprenörer och andra proffs. Förutom byggfaktadocu.se som söktjänst finns även olika nyhetsbrev som skickas ut till ca 77 500 mottagare 1-2 gånger i veckan. Ett utmärkt sätt att lansera nyheter m.m.

Byggvärlden (har även egen monter EH:20)

Byggbranschens ledande affärs- och nyhetsforum. Vald som Nordbyggs officiella mässtidning. Som annonsör når du ut tillsammans med de absolut senaste branschnyheterna via ständigt uppdaterad nyhetssajt, nyhetsbrev tre gånger i veckan och via 18 utgivningar i print som morgontidning direkt hem i brevlådan hos byggcheferna.

HUSGUIDEN

För dig som vill nå privatpersoner som ska investera i sitt boende. Vi hjälper dig att skapa och nå ut med en snygg A4-annons i en guide som skickas ut till de privatpersoner som sökt bygglov eller köpt ny fastighet (lagfart) inom de kommuner du väljer ut.

För dig som jobbar med strategi och marknadsinsikter

Byggfakta ANALYS

Berätta vilken typ av statistik, rapport eller analys du är ute efter så tar vi fram förslag på en skräddarsydd lösning som matchar ditt behov. Byggstarts- och projekteringsstatistik, utveckling och trender nedbrutet geografiskt och/eller per kategori av byggande. Vilken sorts byggande ökar eller minskar, hur mycket och var?

MARKET INSIGHT

För leverantörer som vill ha en säljstrategi utifrån hur marknaden faktiskt ser ut. Du får en detaljerad marknadsöverblick och kunskap om vilka aktörer som är mest centrala att påverka i ert proaktiva arbete. Vilka är de mest aktiva/största aktörerna inom ett visst segment, hur ser relationerna och samarbetsmönstren ut mellan företagen ni behöver påverka på projektmarkanden? Hjälper dig att utifrån datadrivna marknadsinsikter anpassa produktion, inköp, fördela och prioritera sälj- och marknadsresurser.

GROW YOUR BUSINESS

För konsulter och entreprenörer som vill skapa tillväxt med en datadriven strategi. Hjälper dig att arbeta strukturerat och strategiskt med data om din marknad så att du kan optimera era affärsprocesser och fatta rätt beslut för din verksamhet framåt. Tjänsten har på kort tid blivit en ”game changer” för branschen i Danmark och Sverige!

Det här ska bli kul! 

Vi ses på Nordbygg 26-29 april, Stockholmsmässan Älvsjö.

PS. Om du inte har möjlighet att komma till Nordbygg så kan du använda samma intresseformulär som vi har på mässan men istället skriva ut, scanna in och maila det ifyllt till oss på info@byggfakta.se. Se bifogad/relaterad PDF.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.