Gå direkt till innehåll
Finsktalande säljare till Hudiksvall, Glada Hudik
Finsktalande säljare till Hudiksvall, Glada Hudik

Nyhet -

Sverige Byggers koncept för den Finska marknaden

FINSKTALANDE SÄLJARE 

ETSIMME SUOMENKIELTÄ PUHUVIA MYYJIÄ! 

Sverige Bygger AB är marknadsledande inom affärsdrivande bygginformationstjänster i Sverige. Vi har även verksamhet under varumärket Norge Bygges för den norska marknaden. Nu startar vi upp motsvarande verksamhet i Finland och söker därför finsktalande säljare till vårt kontor i Hudiksvall. Såväl utveckling som marknadsföring och försäljning av tjänsterna sker från Hudiksvall.

Tipsa gärna finsktalande personer eller läs mer och sök själv om du passar in!

Vi söker dig som är försäljningsinriktad och strukturerad och som tycker om att göra affärer. Extra bra passar du in om du också tycker om att hjälpa dina kunder att göra affärer. Du är prestigelös, service- och målinriktad. Du gillar att ha många bollar i luften och trivs med ett högt tempo. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på finska och gärna även på svenska. Du gillar att anta nya utmaningar och ser lösningar i stället för problem.

Arbetsuppgifter

- Telefonförsäljning av affärsdrivande lösningsorienterade B2B tjänster som bygger på samma koncept som vi redan är marknadsledande på i såväl Sverige som Norge.

Kvalifikationer

- Pratar finska flytande, det skall helst vara ditt modersmål!

- Telefonvana. Tidigare erfarenheter inom B2B försäljning är meriterande.

Vi erbjuder dig:

Vi strävar alltid efter att vara bäst i branschen. Vi anser att det är av yttersta vikt att våra säljare har rätt kompetens i mötet med våra kunder. Därmed kommer du att få en grundlig utbildning i både försäljningsteknik och produktkunskap.

Du kommer att sitta i en stimulerande kontorsmiljö med Hudiksvalls bästa läge, direkt vid havet. I samma lokaler sitter såväl svenska som norska säljare. Tjänsten gäller heltid, 40 timmar/vecka.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Johansson på +46 (0) 650 40 28 00 eller +46 (0) 70 600 82 14. Det går också bra att maila på svenska eller engelska till lars.johansson@sverigebygger.se.

Sista ansökningsdag: rekrytering sker fortlöpande, skicka in din ansökan snarast.

PS. Tjänsten ligger även ute på LinkedIn

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.