Gå direkt till innehåll
För att bli skicklig i affärer (vilket är vad ordet smart betyder) krävs så bra hjälpmedel som möjligt. Det bästa hjälpmedlet för dig som vill vara skicklig i affärer på byggprojektmarknaden är nya BYGGFAKTA SMART.
För att bli skicklig i affärer (vilket är vad ordet smart betyder) krävs så bra hjälpmedel som möjligt. Det bästa hjälpmedlet för dig som vill vara skicklig i affärer på byggprojektmarknaden är nya BYGGFAKTA SMART.

Nyhet -

SMART betyder "skicklig i affärer" om du slår upp det i Svenska Akademiens ordlista...

Hur SMART är du?

Detta är inget IQ-test men däremot vill vi se hur intresserad du är av att bli ännu skickligare i affärer. För nu finns ingen ursäkt att inte bli det. BYGGFAKTA SMART är vår största lansering någonsin och ett nytt hjälpmedel för dig som vill jobba smartare, effektivare och göra bättre affärer på byggprojektmarknaden! 

Och du som tänker att "jag har ju fullt upp med befintliga kunder och affärer redan" bör ta dig en extra fundering på om det är samma sak som att vara smart = skicklig i affärer? Svaret kan vara nja.

För visst håller du med om att det går att jobba smartare genom att vara påläst, jobba mer proaktivt och därmed mer effektivt och lönsamt? (Det är knappast någon slump att våra kunder, enligt en analys av Bisnode, haft en tillväxt som varit 57 % högre än branschsnittet.)

Oavsett om du tidigare testat, idag redan använder tjänster för projektbevakning, eller om du aldrig testat tex. Byggfakta LIVE eller Mitt Sverige Bygger, är det bästa sättet att uppleva möjligheterna med BYGGFAKTA SMART att få en visning. Den bokar du här och du får då samtidigt en chans att vinna något av våra 57 fina priser (hörlurar och högtalare från JAYS samt ett helt växthus från Willab Garden!).

Byggfakta SMART

Att vänta är inte smart. Däremot är det extra smart att få en visning av BYGGFAKTA SMART NU och inte vänta. Dels för att inte tappa viktig tid, viktiga affärsmöjligheter och tips på intressanta projekt - men också för att vi just nu firar vår lansering med tävling och fina priser. Dessutom får alla som tittar närmare på tjänsten också en rabattkod som ger 50 % rabatt på trådlösa produkter från JAYS.

PS. Till sist - eftersom det är vår största lansering någonsin har vi också spelat in en egen låt och musikvideo. Kolla in den här och lyssna ända till slutet då det kommer ett episkt gitarrsolo! The sound of SMART. Money talks.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.