Gå direkt till innehåll
Se hit, hör upp och lyssna noga nu - och 2021. Så här kommer "nya" Byggfakta att se ut och varsågod - här får du nyttiga erbjudanden!

Nyhet -

Se hit, hör upp och lyssna noga nu - och 2021. Så här kommer "nya" Byggfakta att se ut och varsågod - här får du nyttiga erbjudanden!

Tack för 2020, här får du nyttiga erbjudanden från oss på Byggfakta.

Du och din personal behöver bli inspirerad, motiverad och få ny kunskap löpande. Kanske mer än vanligt - och även om ni jobbar hemifrån. Precis som vår personal på Byggfakta har ni säkert gjort ett extra hårt och bra jobb under det speciella året 2020. Därför föreslår vi att du unnar dig själv och din personal samma sak som vi ger alla på Byggfakta under 2021 - en inspirerande föreläsare i veckan!

Eftersom vi har fler tips och erbjudanden så listar vi helt enkelt upp dem här nedan - varsågod!

Du får en kostnadsfri rapport om byggandet 2020 - maila till jatack@byggfakta.se 

Skriv "rapport om byggandet 2020" i ämnesraden. Eftersom vi behöver invänta statistik och information från december månad och ha lite tid att sammanställa den i början av januari så får du den superfärska rapporten i mitten av januari 2021. Rapporten ger dig en bra bild över både utvecklingen av byggstarter och projekteringsstarter och du ser även skillnader geografiskt mellan länen samt vilka projektsegment som varit vinnare respektive förlorare under 2020.

Sedan gällde det en inspirerande föresläsare i veckan - då behöver du såklart även bra hörlurar att lyssna i, eller hur! Vår julgåva till dig och din personal är en rabattkod på 50 % för att testa Talkly under januari och februari - och en lika bra rabattkod som gäller nya trådlösa hörlurar från JAYS.

Talkly.se - rabattkoden "tackbyggfakta" ger dig 50 % rabatt (jan-feb).

Talkly är som ett Netflix för digitala inspirationsföreläsningar. Du väljer själv hur många på företaget och vilka föreläsningar ni vill ta del av. Tillsammans har de föreläsare som redan är klara, 4 Billboard-ettor, 40 VM-medaljer, 4 Jerringpris, 10 OS-medaljer, över 100 världscupvinster, fler än 2 miljoner sålda böcker. Bland dem finns bl.a. författaren och advokaten Jens Lapidus, f.d. fotbollsspelaren Martin Mutumba, professorerna Micael Dahlen och Sara Rosengren, äventyraren Renata Chlumska, retorikexperten Elaine Eksvärd och f.d. skidskyttedrottningen Magdalena Forsberg m fl.

Jaysheadphones.se - rabattkoden "tackbyggfakta" ger dig 50 % rabatt på alla hörlurar! 

JAYS har flera hörlurar som fått bäst i test och nu lanseras nya t-Seven True Wireless, med senaste tekniken - vad sägs om aktiv brusreducering (ANC), automatisk öronavkänning, intuitiva beröringskontroller, överlägsen mikrofon för kristallklara samtal och ett kraftfullt batteri som håller dig igång i totalt 20 timmar. Finns i både vitt och svart.

Avslutningsvis vill vi bara passa på att visa hur vi kommer att se ut från och med nu så att du känner igen oss nästa år. Vår nya logotyp ser ut så här:

Ta hand om dig. Vi hörs och ses 2021!

Relaterade länkar

Ämnen

Kontakter

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.