Gå direkt till innehåll
Nu kan du analysera byggprojektmarknaden i REALTID - med LIVEstat

Nyhet -

Nu kan du analysera byggprojektmarknaden i REALTID - med LIVEstat

Har du en magisk magkänsla?

Går du på magkänsla då det gäller analys av din marknad? Lägger du mycket tid på att sammanställa data och statistik från olika källor? Oavsett så är det slut på det nu. Slut på gissningar och slut på att behöva sammanställa eget material för att presentera vidare. Med tjänsten LIVEstat får du ett verktyg som ger dig en unik överblick av byggprojektmarknaden – i REALTID. Här kan du, med några få klick, enkelt få en relevant bild av ditt affärsområde, och dessutom i snygga, klickbara grafer. Vi varnar för klickberoende…

Realtidsstatistik – LIVEstat bygger på verkliga uppdateringar och vår ständigt pågående marknadsundersökning av projektmarknaden.

Tjänsten är till för våra kunder (de som använder BYGGFAKTA LIVE eller Mitt SVERIGE BYGGER) som därmed redan har tillgång till sin del av landets största projektdatabas. Med ditt urval för bevakningen av projektmarknaden som grund har du redan alla källor, projekt och företag samlade. Det innebär att du snabbt och enkelt kan bryta ner informationen för att ta fram skräddarsydd statistik för den del av marknaden du vill ha stenkoll på.

LIVEstat är ett extra viktigt beslutsstöd i osäkra och tuffa tider då passivitet eller felaktiga beslut kan få stora konsekvenser.

Med LIVEstat får du en bra magkänsla eftersom du helt enkelt mår bättre av att känna att du har bättre koll, men magi handlar det inte om. Det handlar om sammanställd Byggfakta om projektmarknaden och dess aktörer - för dig och din ”mage” för beslutsstöd.


Vill du veta mer och kanske få en demonstration av LIVEstat?

Läs mer och boka här så tar vi dig ett steg närmare den där bra känslan du får av bra koll.

Du kan även direkt skicka ett mail till jatack@byggfakta.se och skriva "nyfiken på LIVEstat och bra magkänsla" i ämnesraden.


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.