Gå direkt till innehåll
Nu kan du analysera byggprojektmarknaden i REALTID - med LIVEstat

Nyhet -

Nu kan du analysera byggprojektmarknaden i REALTID - med LIVEstat

Har du en magisk magkänsla?

Går du på magkänsla då det gäller analys av din marknad? Lägger du mycket tid på att sammanställa data och statistik från olika källor? Oavsett så är det slut på det nu. Slut på gissningar och slut på att behöva sammanställa eget material för att presentera vidare. Med tjänsten LIVEstat får du ett verktyg som ger dig en unik överblick av byggprojektmarknaden – i REALTID. Här kan du, med några få klick, enkelt få en relevant bild av ditt affärsområde, och dessutom i snygga, klickbara grafer. Vi varnar för klickberoende…

Realtidsstatistik – LIVEstat bygger på verkliga uppdateringar och vår ständigt pågående marknadsundersökning av projektmarknaden.

Tjänsten är till för våra kunder (de som använder BYGGFAKTA LIVE eller Mitt SVERIGE BYGGER) som därmed redan har tillgång till sin del av landets största projektdatabas. Med ditt urval för bevakningen av projektmarknaden som grund har du redan alla källor, projekt och företag samlade. Det innebär att du snabbt och enkelt kan bryta ner informationen för att ta fram skräddarsydd statistik för den del av marknaden du vill ha stenkoll på.

LIVEstat är ett extra viktigt beslutsstöd i osäkra och tuffa tider då passivitet eller felaktiga beslut kan få stora konsekvenser.

Med LIVEstat får du en bra magkänsla eftersom du helt enkelt mår bättre av att känna att du har bättre koll, men magi handlar det inte om. Det handlar om sammanställd Byggfakta om projektmarknaden och dess aktörer - för dig och din ”mage” för beslutsstöd.


Vill du veta mer och kanske få en demonstration av LIVEstat?

Läs mer och boka här så tar vi dig ett steg närmare den där bra känslan du får av bra koll.

Du kan även direkt skicka ett mail till jatack@byggfakta.se och skriva "nyfiken på LIVEstat och bra magkänsla" i ämnesraden.


Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


BYGGFAKTA är Byggbranschens Go-To Guy inom försäljning, marknadsföring och beslutsstöd. Vi erbjuder Sveriges mest använda tjänster för att bevaka, bearbeta och analysera byggprojektmarknaden.

I våra tjänster får du tillgång till Sveriges största projektdatabas med relaterade företag och beslutsfattare - och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Ett vinnande team som hjälper dig med support, service, extra tjänster och expertis ingår också!

Vi är din affärspartner och sätter dig i pole position för nya affärsmöjligheter på byggprojektmarknaden!

BYGGFAKTA Group med våra varumärken BYGGFAKTA, BYGGFAKTA DOCU, SVERIGE BYGGER, BYGGVÄRLDEN, CITYMARK, HUSGUIDEN, ALLT OM BOSTAD m fl. finns på plats i Hälsingland (Ljusdal och Glada Hudik) samt i Stockholm. Koncernen finns i hela Norden.

Du når oss på telefon 0651-55 25 00 eller info@byggfakta.se

Presskontakt

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknadschef Sverige 0650-40 28 00