Gå direkt till innehåll
Nu får du både veta vilka som besökt din hemsida OCH vilka byggprojekt de planerar eller är involverade i. Testa Analytics PRO skarpt utan kostnad i 30 dagar.

Nyhet -

Nu får du både veta vilka som besökt din hemsida OCH vilka byggprojekt de planerar eller är involverade i. Testa Analytics PRO skarpt utan kostnad i 30 dagar.

Någon från ett företag besöker din hemsida och för att hjälpa dig bedöma hur intressant företaget är för dig så klär vi på med vilka byggprojekt företaget planerar eller redan är involverat i. Har företaget intressanta projekt gör det besöket på din hemsida extra intressant och du får direkt en bra anledning att kontakta dem. Nu kanske det nästan låter för bra för att vara sant och därför låter vi dig testa skarpt helt utan kostnad i 30 dagar. Då får du själv uppleva styrkan i Analytics PRO.

Kombinationen av att få reda på vilka företag som besöker ditt företags hemsida, vilka byggprojekt de är inblandade i samt vem som är kontaktpersonen är unik. Så vitt vi vet världsunik (vi erbjuder själva tjänsten i Sverige, Norge, Danmark och Finland än så länge).

En tjänst som gör skäl för namnet - PRO som i proffs och projekt. Du får hjälp att omvandla proffsen* som besöker din hemsida till leads - men inte vilka leads som helst, vi kan även visa vilka byggprojekt de har varit eller är involverade i.

*Det kan vara t ex. byggherrar, fastighetsägare, byggkonsulter, arkitekter, installationskonsulter, byggentreprenörer, anläggningsentreprenörer, installatörer, golv- eller målningsentreprenörer m fl. Proffs på projektmarknaden och när de besöker din hemsida får du koll på vilka de är och vilka projekt de har.

Inget att vänta på - läs mer och anmäl intresse till att testa helt utan kostnad i 30 dagar här.


Vill du veta lite mer om hur det går till?

De flesta företag är alltid på jakt efter fler kvalitativa leads. Därför har de flesta företag också en hemsida som de lägger ner tid och pengar på för att dra till sig potentiella kunder. För det är så många företag får fler leads idag. Eller är det? Endast 2 % av dina besökare lämnar sina kontaktuppgifter. Även om du får besök till din webbplats är det mycket få som lämnar sina kontaktuppgifter. Och om de inte gör det så vet du inte vilka de är och kan därför inte konvertera dem till leads i din verksamhet.

Det innebär att du just nu missar 98 % av de besökare du redan har lagt ner tid och pengar på att locka till din webbplats.

Som tur är finns det en lösning i Analytics PRO från BYGGFAKTA.

Vår ständigt pågående marknadsundersökning följer noga upp alla bygg- och anläggningsprojekt, och vi har därför koll på alla företag och kontaktpersoner i hela den nordiska byggbranschen. Vår projektdatabas innehåller uppgifter om en bra bit över 70 000 aktiva byggprojekt i Norden, och vi har information om mer än 20 000 företag i byggbranschen.

Så här fungerar det i korthet...

Analytics PRO bygger på avancerade spårningsmetoder där vi spårar IP-adresser och omvandlar dem till vilka företag som står bakom dem. Dessutom har vi varje månad mer än 400 000 unika besökare på våra olika webbplatser, och vi skickar mer än två miljoner e-postmeddelanden. All denna information matchas med nordens största databas med både byggprojekt, byggföretag (byggherrar, byggkonsulter etc.) och byggrelaterade IP-adresser.

Det innebär att du lätt kan se vilka som besöker din hemsida och samtidigt se vilka byggprojekt de arbetar med just nu. På så sätt förvandlas dina besökare till konkreta leads för din säljavdelning.

Nu behöver du inte fundera mer - läs mer och anmäl intresse till att testa helt utan kostnad i 30 dagar här.

Relaterade länkar

Ämnen

Kontakter

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.