Gå direkt till innehåll
36 av de 50 största bygg- och anläggningsföretagen i Sverige använder Sverige Bygger
36 av de 50 största bygg- och anläggningsföretagen i Sverige använder Sverige Bygger

Nyhet -

Majoriteten av de största bygg- och anläggningsföretagen har en sak gemensamt...

En stor majoritet av landets största bygg- och anläggningsföretag använder Sverige Byggers tjänster.

Sveriges Byggindustrier har nyligen sammanställt en lista över de 50 största bygg- och anläggningsföretagen i Sverige (efter omsättning 2015). Företagen på listan har såklart många saker gemensamt men en sak vi gärna vill lyfta fram är att 36 av de 50 största använder Sverige Bygger. Tittar vi högre upp i listan så handlar det om 25 av de 30 största, 20 av de 25 största, 9 av de 12 största och så vidare. Om vi berättar mer blir det lite väl uppenbart vilka som använder våra tjänster:-)

Kanske är det så att vi bidragit till företagens tillväxt för tittar vi på de nytillkomna och snabbast klättrande i listan så hittar vi nästan bara kunder som det gått bra för.

Vill du att ditt bygg- eller anläggnings företag ska klättra eller dyka upp som nytt företag på nästa års topplista? Då föreslår vi att du kontaktar oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att få bättre koll på marknaden, bättre beslutsstöd, effektivare marknadsföring och fler affärsmöjligheter som leder till nya projektuppdrag och ökad försäljning.

Läs mer om oss eller testa oss här.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.