Gå direkt till innehåll
God Jul & Gott Nytt År. Personalens julklappspengar gick i år till sex olika välgörenhetsorganisationer.

Nyhet -

God Jul & Gott Nytt År. Personalens julklappspengar gick i år till sex olika välgörenhetsorganisationer.

God Jul - Personalen valde att fördela julklappspengarna till sex olika välgörenhetsorganisationer.

Vi gillar att visa vår personal uppskattning men ibland är det bra att ha lite perspektiv på saker och ting. Med tanke på vad som händer i omvärlden kändes det i år ärligt talat mer rätt att företagets julklapp till både personal och samarbetspartners skulle bli något riktigt viktigt, något som gör skillnad.

Istället för att ge vår personal en pläd, en vas, chokladask, skärbräda eller jacka fick personalen i år själv ge bort något som betyder mycket för någon annan.

Personalen fick själv välja vilken välgörenhet den egna julklappspengen skulle gå till, och vet du vad - personal tyckte att detta va den bästa julklapp de fått!

Du kan läsa mer om vilka verksamheter nedan de valde att skänka sin julklappspeng till, och om du själv vill ge en julklappspeng dit får du såklart gärna göra det:
Cancerfonden
Rädda barnen
Unicef
UNHCR
Hjärt-Lungfonden
Barncancerfonden

God Jul och Gott Nytt År

Tillsammans gör vi inte bara något gott för oss själva och våra kunder i byggsektorn.
Nu gör vi också något gott för vår omvärld. Förutom stöd till forskningen mot Cancer, barncancer, hjärtsjukdomar och lungsjukdomar räckte pengarna till många varma filtar, många stora dunkar med färskt vatten, mängder av påsar med nötkräm till undernärda barn som innehåller en massa nyttigheter samt pennor och böcker till flyktingbarn.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.