Gå direkt till innehåll
Har du inte möjlighet att träffa oss på Byggmässan i Göteborg så får du istället många bra tips direkt här nedanför. Rapporter du borde ladda ner, färsk byggstatistik, erbjudande om att få en gratis lista med planerade byggprojekt och mycket mer...
Har du inte möjlighet att träffa oss på Byggmässan i Göteborg så får du istället många bra tips direkt här nedanför. Rapporter du borde ladda ner, färsk byggstatistik, erbjudande om att få en gratis lista med planerade byggprojekt och mycket mer...

Nyhet -

Entrébiljett till Byggmässan i Göteborg (vi ses där) - men också många erbjudanden och tips till dig som INTE besöker Byggmässan (vi hjälper dig också)

Vi börjar med dig som vill och kan besöka Byggmässan i Göteborg och träffa oss där nere på "Byggkusten": Registrera dig direkt här för fri entré till Byggmässan i Göteborg 26-27 april.

På mässan hittar du oss i monter D:14 A och den officiella mässtidningen Byggvärlden finns med oss i D:14 B. Förutom i montern ses vi på "Västsveriges hetaste byggprojekt" om du anmält dig till det frukostseminariet 26/4.

Vår analyschef Tor Borg kan du dessutom se (och lyssna noga på) på scen 1 kl. 13.30, 26/4 då han pratar om "Byggkonjunkturen - hur djup blir nedgången?" Det ska du såklart absolut inte missa! Läs mer här: https://www.bygg-goteborg.se/s...

Om vi ses kan du fråga oss om allt från hur du ska tänka och agera vad gäller strategier och marknadsföring i och ur lågkonjunktur - till hur du bäst får koll på din prioriterade marknad eller hur du når dina viktigaste målgrupper bäst. Vi kan även visa dig den senaste Byggstartsindikatorn och andra rapporter om läget på projektmarknaden. Är du inte redan kund bjuder vi dig dessutom på en gratis lista med planerade byggprojekt inom ditt verksamhetsområde. (Är du redan kund kan du ju ta fram den själv när du vill).

Hör upp om du har bollkänsla och är pricksäker! I montern bjussar vi även intresserade på ett rör med padelbollar (så långt lagret räcker) och har en tävling där du som är pricksäker kan vinna trådlösa hörlurar.


Men - vi har inte glömt dig som inte besöker Byggmässan, här kommer många bra erbjudanden och tips som hjälper dig i de allt tuffare tider branschen befinner sig i:

- Få en gratis lista med planerade bygg- och anläggningsprojekt som hjälper dig hitta nya kunder och affärer framåt. Du väljer själv vilka projektsegment och skeden i byggprocessen som intresserar dig - och inom vilka län eller kommuner.

- Ladda ner en unik sammanställning av forskning och erfarenheter om strategier, marknadsföring och vinnare i och ur lågkonjunktur här. Vad du stoppar in i form av marknadsföring och säljfrämjande insatser i lågkonjunktur påverkar i hög utsträckning vad du får ut då det vänder. Så om du tror att det kommer att vända även efter denna lågkonjunktur bör du få koll på vår ABC-modell samt gå till botten via de citat och källor vi samlat på oss från A-Ö. Bli en vinnare du också. För det vänder...

- Senaste Byggstartsindikatorn från vår analyschef hittar du här.

- Byggfakta SMART - Sveriges och Nordens överlägset mest använda tjänst för att ha koll på projektmarknadens projekt och aktörer kan du läsa mer om och få en demonstration av här. Och inte nog med att du får koll på de unika projekten och aktörerna - dessutom kan du analysera vilka som jobbar med vilka och vilka du borde ha koll på proaktivt.

- Byggmarknadens bredaste utbud av marknadsföringstjänster kan du läsa mer om här. I det breda utbudet hittar du sedan väldigt goda möjligheter att både nå ut brett och/eller nästan "kirurgiskt" rikta direktmarknadsföringen om du vill. Vi är experter så berätta bara vilka målgrupper du vill nå och för vilka syften så hjälper vi dig till bästa lösningen.

- Marknadsinsikter, analyser, rapporter, byggstatistik - vi kan hjälpa dig som är intresserad av sånt på många sätt, läs mer här.

- Och har du nu ångrat dig och både kan och vill besöka Byggmässan i Göteborg och träffa oss där så kan du registrera dig utan kostnad här för att komma in på mässan.

Lycka till i rådande marknadsläge. Kom ihåg att kontakta oss om du vill ha en kunnig och erfaren rådgivare. Vi är mittpunkten i byggbranschens ekosystem och har du funderingar inom försäljning, marknadsföring eller strategi- och marknadsinsikter så tveka inte. Kontakta oss här med dina funderingar.

Har du inte redan koll på tidningen Byggvärlden tipsar vi dig om att hänga med där också - finns tidning, sajt och nyhetsbrev. Bland annat officiell mässtidning för Byggmässan 2023.

Relaterade länkar

Ämnen

Kontakter

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.