Gå direkt till innehåll
Bli en vinnare på byggprojektmarknaden med oss - men rösta först på Myhrer i Radiosportens Jerringpris!
Bli en vinnare på byggprojektmarknaden med oss - men rösta först på Myhrer i Radiosportens Jerringpris!

Nyhet -

En historia om vinnare och om hur du kan bli en vinnare på byggprojektmarknaden

Kanske för vi tur med oss? Något är det.

Vi gillar i alla fall att vinna, vi gillar att hjälpa våra kunder att vinna och vi gillar att samarbeta med vinnare.

Du vet nog redan att vi hjälper företag att bli vinnare på projektmarknaden genom att sätta dem i "pole position" för nya affärsmöjligheter. Det har vi lyckats så bra med att vi är Sveriges mest använda tjänst för att bevaka, bearbeta och analysera byggprojektmarknaden.

Men vi har dessutom lyckats pricka in samarbeten med andra vinnare som tillsammans vunnit både OS- och VM-guld samt blivit nominerade till Radiosportens Jerringpris. En av dem vann 2006 och den andra har chansen 2019.

Historien om en och annan vinnare

2017 inledde vi samarbetet med André Myhrer och ingår sedan dess i hans Team Myhrer 2019 med slutmålet VM i Åre 2019. Han hade redan nått stora framgångar, men saknade det där efterlängtade OS-guldet han haft som mål under hela karriären. I ett av våra första möten sa vår marknadschef till André att Tony Rickardsson minsann både blev världsmästare, årets manlige idrottare och vann Radiosportens Jerringpris (på Idrottsgalan 2006) då vi samarbetade med honom. Han blev årets manlige idrottare i konkurrens med både Zlatan och Henrik Lundqvist. "Så vi för tur med oss, vi gillar att vinna och vi samarbetar bara med vinnare". André garvade hjärtligt åt detta och berättade sedan för hela personalen om hur han lagt upp träning både fysiskt och mentalt inför OS.

Under OS 2018 vann André sedan sitt efterlängtade guld! Det första alpina OS-guldet på herrsidan sedan 1980 då vinnaren hette Ingemar Stenmark. André är nu nominerad till årets manlige idrottare, årets prestation samt till Radiosportens Jerringpris. Vi tar inte åt oss äran på något sätt - men vi säger grattis, vad va det vi sa!

Vi tycker såklart att André är en värdig vinnare och hoppas att han går och gör en "Tony", helst vinner dubbelt. Här kan du lyssna på Radiosportens inslag om Andrés nominering och rösta på André. Vill du bara rösta utan att lyssna kan du göra det här.

Du som glömt hur det gick till då Tony Rickardsson vann Jerringpriset 2006 kan se det här (och håll ett extra öga på overallens ärmar).

För att fira Andrés framgångar får även du tre chanser att bli en vinnare

Du får lika många chanser som André har på Idrottsgalan.

  1. Rösta på André i Radiosportens Jerringpris och maila sedan ditt bevis på röstningen genom att vidarebefordra den röst-/svarsbekräftelse du får från Radiosportens webbröstning till vår marknadschef, peter.ahs@sverigebygger.se - de 10 första vinner en ny snygg och varm Team Myhrer-mössa (blå med guldinslag i).
  2. Bli ny kund före julafton så får du inte bara Sveriges mest använda tjänst för att bevaka, bearbeta och analysera byggprojektmarknaden - du får dessutom en ny snygg och varm Team Myhrer-mössa (blå med guldinslag i). De 10 första nya kunderna får dessutom musmattor med André Myhrers autograf på. Här kan du boka en demo, prova gratis innan du blir kund - eller kontakta oss för att bli kund direkt.
  3. Få en lista med kommande byggprojekt utan kostnad här och ha chans att hitta nya affärsmöjligheter och bli en vinnare på projektmarknaden.

PS. Har du förslag på vem du tror har chans att bli vår näste "André" eller "Tony" tar vår marknadschef gärna emot tips på framtida vinnare. Du når honom på peter.ahs@sverigebygger.se

Relaterade länkar

Ämnen


BYGGFAKTA är Byggbranschens Go-To Guy inom försäljning, marknadsföring och beslutsstöd. Vi erbjuder Sveriges mest använda tjänster för att bevaka, bearbeta och analysera byggprojektmarknaden.

I våra tjänster får du tillgång till Sveriges största projektdatabas med relaterade företag och beslutsfattare - och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Ett vinnande team som hjälper dig med support, service, extra tjänster och expertis ingår också!

Vi är din affärspartner och sätter dig i pole position för nya affärsmöjligheter på byggprojektmarknaden!

BYGGFAKTA Group med våra varumärken BYGGFAKTA, BYGGFAKTA DOCU, SVERIGE BYGGER, BYGGVÄRLDEN, CITYMARK, HUSGUIDEN, ALLT OM BOSTAD m fl. finns på plats i Hälsingland (Ljusdal och Glada Hudik) samt i Stockholm. Koncernen finns i hela Norden.

Du når oss på telefon 0651-55 25 00 eller info@byggfakta.se

Presskontakt

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknadschef Sverige 0650-40 28 00

Relaterade nyheter