Gå direkt till innehåll
Du vet inte tillräckligt om din marknad. Men snart kan du göra det - boka visning av nya Market Insight för leverantörer och tillverkare.

Nyhet -

Du vet inte tillräckligt om din marknad. Men snart kan du göra det - boka visning av nya Market Insight för leverantörer och tillverkare.

Nu undrar du säkert vad du inte vet, vad du inte har koll på? Det snabbaste sättet att få svar på det är att direkt boka en visning av nya Market Insight här. Nya insikter om projektmarknaden och dess aktörer för dig som tillverkare eller leverantör i och till byggsektorn väntar på dig.

Nu är det enklare än någonsin att vara påläst och säkerställa att du och ditt företag kan agera proaktivt på rätt sätt. Du får en överblick med några få klick och du kan ta de rätta besluten för din verksamhet, baserat på ett välgrundat beslutsunderlag och unik data om din marknad.

Några exempel på vad du kan göra med de grafer och dashboards som hjälper dig att visualisera just DIN del av projektmarknaden:

  • Hitta de viktigaste aktörerna som ni har störst chans att påverka (och se också vilka aktörer du kanske inte ska lägga tid och kraft på)
  • Lägg upp din strategi och ditt proaktiva marknadsarbete utifrån kunskap om din marknad
  • Ligg i framkant och ha alltid tillgång till färsk data (all data uppdateras i realtid)
  • Se relationsmönster mellan aktörerna på projektmarknaden
  • Ta fram topplistor på olika aktörer på projektmarknaden
  • Ta fram unik byggstatistik inom olika projektsegment och geografiska områden
  • Och mycket mer!

Har du en roll som ansvarig för strategi, marknad eller försäljning hjälper Market Insight dig att säkerställa att din säljkår bearbetar rätt marknad - att de lägger sin tid på rätt aktörer och rätt projekt.

Välj själv hur mycket insikter du vill ha.

Boka din visning direkt för att slippa ha ont i magen över att du inte vet tillräckligt om din marknad. Än. 

Läs mer och boka din visning här: https://www.byggfakta.se/marke...

Relaterade länkar

Ämnen

Presskontakt

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.