Gå direkt till innehåll
ABC om marknadsföring och vinnare i lågkonjunktur, beställ rapporten utan kostnad.

Nyhet -

ABC om marknadsföring och vinnare i lågkonjunktur, beställ rapporten utan kostnad.

Vad gör du när lågkonjunkturen även drabbar byggprojektmarknaden?

Under tiden du funderar på det tipsar vi om vår sammanställning, du får den färska rapporten "BYGGFAKTAs ABC om marknadsföring och vinnare i lågkonjunktur" utan kostnad

Vi är en del av en stor och viktig bransch för att hålla igång Sverige och ekonomin. Än så länge råder ingen lågkonjunktur på byggprojektmarknaden, men det är minst sagt osäkra tider och det gäller att förbereda sig INNAN en lågkonjunktur drabbar även din bransch. Hur kommer det att påverka dig och ditt företag och hur ska du tänka och agera då det gäller beslutsstöd, marknadsföring och försäljning i en lågkonjunktur?

Vi tycker att det är smart att titta på forskning och exempel på hur vinnare från tidigare lågkonjunkturer gjort. Vad krävs t ex. för att bli "bäst i test" på försäljning och marknadsföring i lågkonjunktur? Först ett bra beslutsstöd - men sen då? Beställ vår färska rapport - "BYGGFAKTAS ABC om marknadsföring och vinnare i lågkonjunktur" så står du lite bättre rustad. 

Du får den såklart helt utan kostnad här eftersom vi vill lära som vi lever.

(Bland alla som beställer den under april månad lottar vi även ut tre stycken topptestade trådlösa hörlurar från Jays Headphones, deras x-Five som fått bäst i test från både Ljud & Bild och M3.)

Eftersom vi vill vara extra snälla i dessa tider har vi även fixat så att JAYS bjuder alla i byggbranschen på rabattkoder som ger 50 % rabatt på deras topptestade hörlurar och 30 % rabatt på deras topptestade högtalare. Ange bara koderna "bygg50" eller "bygg30" om du beställer produkter från https://www.jaysheadphones.com/


PS. BYGGFAKTA och SVERIGE BYGGER är olika varumärken som nyligen fusionerats juridiskt till BYGGFAKTA DOCU SWEDEN AB. Därför tipsar vi om denna ABC även via varumärket Sverige Byggers pressrum. Varumärket Sverige Bygger och tjänsten Mitt Sverige Bygger lever vidare.


Relaterade länkar

Ämnen


BYGGFAKTA är Byggbranschens Go-To Guy inom försäljning, marknadsföring och beslutsstöd. Vi erbjuder Sveriges mest använda tjänster för att bevaka, bearbeta och analysera byggprojektmarknaden.

I våra tjänster får du tillgång till Sveriges största projektdatabas med relaterade företag och beslutsfattare - och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Ett vinnande team som hjälper dig med support, service, extra tjänster och expertis ingår också!

Vi är din affärspartner och sätter dig i pole position för nya affärsmöjligheter på byggprojektmarknaden!

BYGGFAKTA Group med våra varumärken BYGGFAKTA, BYGGFAKTA DOCU, SVERIGE BYGGER, BYGGVÄRLDEN, CITYMARK, HUSGUIDEN, ALLT OM BOSTAD m fl. finns på plats i Hälsingland (Ljusdal och Glada Hudik) samt i Stockholm. Koncernen finns i hela Norden.

Du når oss på telefon 0651-55 25 00 eller info@byggfakta.se

Presskontakt

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknadschef 0650-40 28 00