Gå direkt till innehåll
Vårens hetaste byggprojekt 2020 - färsk lista för hela Sverige!

Dokument -

Vårens hetaste byggprojekt 2020 - färsk lista för hela Sverige!

Nu har vi rankat de projekt som våra kunder anser vara de hetaste projekten våren 2020 - här kommer listan för hela landet. Återigen är det Forsåkersområdet som får sola sig i glansen som det populäraste, mest bevakade projektet, vi gratulerar Västra Götaland för flest projekt på listan. Men visst finns det utmanare - här är topplistorna med de mest uppmärksammade byggprojekten för hela Sverige.
  • Licens: Medieanvändning
    Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
  • Filformat: .pdf
Ladda ner

Presskontakt

Peter Åhs

Peter Åhs

Presskontakt Marknads- och affärsutveckling Byggfakta Sverige Sverige 0650-40 28 00 LinkedIn
Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Presskontakt Presskontakt 070-6161112

Relaterat innehåll

MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM - för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare

Byggfakta är mittpunkten i byggbranschens ekosystem för köpare, säljare, föreskrivare och påverkare som är öppna för nya affärsmöjligheter, ökad tillväxt och lönsamhet. Tillsammans bidrar vi till en effektivare bransch med ökad transparens och konkurrens.